*zwaait*

Computer uit, vakantiemodus aan. Ik spring op mijn fiets en als ik 2 minuten later achterom kijk, is mijn werk nog maar heel klein. Zo ook in mijn hoofd. De drukke periode laat ik letterlijk achter me en een grote grijns verschijnt op mijn gezicht. Ik voel me verliefd. Verliefd op het reizen. Onderweg spot ik wat verbaasde gezichten bij het zien van mijn vrolijke hoofd. Het kan me niets schelen! Morgenochtend vliegen vriendin M. en ik richting Vietnam en Cambodja om wederom te bewijzen dat we toch wel een ultiem reisduo zijn. De komende weken gaat u hier meer over lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s