Fotografisch oogpunt

Team Noord hier! Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik al jaren promotor ben van een van de tofste plekken in Amsterdam. Ik woon er dan ook niets voor niets. Jarenlang heb ik moeten uitleggen waarom ik hier in vredesnaam ben neergestreken, maar plots maakt het hipstervolk uit Amsterdam de grote overtocht en woon ik in het ‘Hip, Hot & Happening’ Noord.

Maar het allerbeste aan Noord zie je pas als je elke dag weer de pont pakt. Rustig wakker worden, koffie van Al Ponte als je dan tóch de pont mist (tip, tip, supertip!), het eeuwige vakantiegevoel, wind in de haren en… uitzichten die nooit vervelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s