Rustig sterven dankzij Bolivia

Ik ben alweer twee weken onderweg en ik kan inmiddels wel zeggen dat ik tot over mijn oren verliefd ben geworden op Bolivia. Er is hier zoveel te doen en te zien dat ik al meteen achter loop met blogs plaatsen. Gelukkig staat er wel het een en ander op papier en lijk ik zowaar een redelijk werkende internetverbinding te hebben gevonden. Hulde! Meer updates dus de aankomende dagen om de schade in te halen. 

Back to beautiful Bolivia! Het ultieme land om dingen van mijn bucketlist te kunnen strepen. Een daar van: Salar de Uyuni! Drie dagen lang in een jeep met de Duitse meiden met wie ik nu al een tijdje reis en twee UK’ers de zoutvlaktes en omgeving verkennen.

Hoe graag ik al die belachelijke mooie dingen ook zou willen beschrijven, het gaat gewoon niet. Vandaar een kleine foto-selectie! Oh Bolivia, you are treating me well. Nu kan ik toch wel gerust sterven… 😉

image

image

image

image

image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s